En nyexaminerad student

Förra veckan tog jag min examina, det känns fantastiskt bra och jag är lycklig. Dock så känns det samtidigt lite skrämmande för jag vet inte riktigt vad som väntar. Jag har fått ett jobb över sommaren och får eventuellt förlängt och tillsvidareanställning men i dagsläget är ingenting självklart. Jag har studerat ekonomi i Uppsala och jag är väldigt nöjd med min utbildning, det har verkligen känts helrätt. Jag har bott i en lägenhet tillsammans med en kompis under nästan alla tre år som vi bott här och det är nu dags att lämna den och den vackra staden Uppsala för att flytta hem. Uppsala är faktiskt en stad jag hade kunnat tänka mig att flytta tillbaka till, det är ändå en av Sveriges största städer vilket märks. Allt kretsar inte kring universitetet. Vi ska lämna lägenheten nu som sagt och det är en massa möbler som ska flyttas och rensas. För att säkerställa att städning och allt är i sin ordning så har vi kontaktat Bra Vård SAVO AB i Uppsala som kommer att utföra flyttstädningen. De utför en massa städ-tjänster och har även utfört flyttstäd för kompisar som ska flytta. det var på den vägen fick höra om detta städföretag i Uppsala. Men eftersom vi flyttar i samband med att vi lämnar lägenheten så vill man inte, när man kommit hem, höra att städningen inte är fullgjord. Därför kändes det säkrare och bättre att anlita ett städföretag för städningen. Då kan den nya ägaren i så fall bara kontakta dem om de skulle ha några synpunkter så åtgärdar de det. Jag är helt säker på att städningen kommer att bli felfri, det har mina vänner sagt i alla fall, så nu ser jag bara fram emot att komma hem till min hemstad, umgås med familj och vänner för att börja jobba nästa vecka.