Catering i Alingsås

Godmorgon bloggen! Hur har mina läsare sovit i natt och vad har ni för planer denna fina fredag?

Idag kommer jag bara att vara hemma på grund utav att vi hade 50-års fest för min man igår och det blev väldigt lyckat, med god mat och fantastiska vänner som kom och firade honom. Gårdagen började med att en cateringfirma kom förbi runt 15:00 och lämnade över deras och maten var väldigt god. Vi hade blivit rekommenderade av våra vänner att anlita dem om vi ska beställa från en cateringfirma någon gång. De heter Mörlanda livs och erbjuder catering i Alingsås, Borås och Mölndal och de har ett stort utbud utav olika maträtter. På grund utav att min man älskar smörgåstårtor beställde vi in tre olika smörgåstårtor. När väl maten hade kommit och vi hade dukat klart kom alla våra vänner och släkt vid 17:00 tiden och då satt vi först bara ned och pratade och myste och efter någon timma tog vi fram maten som var väldigt uppskattad. Men det blev en relativt tidig kväll på grund av att de flesta jobbar idag.

Men nu måste jag iväg och jobba, jag uppdaterar bloggen ikväll med bilder från gårdagen.