Nu har jag inrett mitt hem!

Välkomna tillbaka hit! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra helg och att ni har fått en bra start på den här veckan redan. I mitt inlägg här idag så funderade jag lite på ifall jag skulle ta och skriva ett par ord om en sak som jag vet att rätt så många av er faktiskt vill att jag ska dela med mig av. Som dem flesta av er redan vet så har jag ju länge letat efter inredning här i Munkfors där jag bor och specifikt så har jag letat efter inredning och textilier från märken som bland annat Miljögården och Kähler.

För inte så länge sedan så la jag ju ut en del bilder här på bloggen och då var det rätt så många av er som ville ha en uppdatering och veta vart jag till slut hade fått tag på dessa saker. Som med mycket annat så var det ju givetvis via nätet och jag fann då en butik vid namn Ekshärads Färg & Tapeter AB som i princip hade allt det som jag var ute efter. Hur mycket tur kan man ha!? Hur som helst så har de alltså ett riktigt bra sortiment och jag tycker absolut att ni ska kika närmare på det ifall det nu är så att ni också är intresserade av dessa märken som jag nämnde lite högre upp. Jag kommer inte att tjata på så himla mycket mer nu i det här inlägget just, men ifall det nu skulle vara så att ni har några som helst frågor och funderingar kring det här så svarar jag gladeligen nere i kommentarerna på allt ni kan tänkas behöva veta. Jag lägger även in en liten länk här så att ni kan klicka er vidare på ett så smidigt sätt som möjligt direkt till Ekshärads Färg & Tapeter AB!