Finstäd inför helgen

Jag har bokat in ett städ för helgen, det kändes som det var dags. Jag har tyvärr inte tid att göra det själv vilket jag annars brukar göra med nu finns et ingen tid helt enkelt. Därför så kontaktade jag igår ett städföretag i Järfälla som heter Romeros Miljövård AB. De utför städtjänster åt privatpersoner framförallt men också vissa företag. De erbjöd ett bra pris och verkade proffsiga och duktiga, fick ett väldigt gott intryck av det samtalet vi hade. Samtidigt som jag har fått dem rekommenderade av en vän. De kommer över efter jag slutat jobbet, sen tänkte jag åka och handla under tiden, jag ska nämligen ha ett födelsedagsfirande imorgon och tiden denna veckan har bara sprungit ifrån mig. Det är ganska vanligt numera att folk anlitar städfirmor för deras hem, det har växt i samband med rut-avdraget. Jag har egentligen tänkt att jag aldrig skulle behöva det men nu blev det som det blev och jag är tacksam för att det kunde lösa sig trots min tidsbrist. Det är en mindre villa i Järfälla som vi bor i och de ska städa den grundligt och även putsa fönstren på nedervåningen. Jag har en känsla över att vi aldrig har haft det så rent som det kommer vara imorgon. Jag hoppas bara att släkten uppmärksammar det på firandet imorgon!