Panik när det brister i rören

Jag är inte speciellt händig eller praktiskt lagd av mig och igår så inträffade något obehagligt. Det började tjuta från pannan, jag tänkte att det kanske var något typ av tryckfel, sen började ett av rören att läcka. Då blev jag riktigt stressad. Hel ovetandes om vad jag skulle göra så slängde jag under en hink för att samla upp vad som läckte. Tog upp telefonen, hade velat slå 112 fast till någon rörservice. Tyvärr finns det inget sånt nummer, men jag hade ett numer inlagt från när vi installerade golvvärmen, det var numret till RustiQ – Rör och Värmeservice i Sollentuna. De svarade på två signaler, de lugnade mig och vägvisade mig till hur jag skulle göra och kunde lista ut vad det högst sannolikt berodde på över telefon. Samtidigt som de var på väg till mig. Detta företag erbjuder alltså en rörjour i Sollentuna för just sådana situationer. Det är sjukt smart och jag är väldigt tacksam för deras tjänst. De kom hit 10 minuter senare, en rörmokare stampade in klappade mig på axeln och åtgärdade problemet och gav mig också en rimlig förklaring (som jag förstod) till vad det förmodligen berodde på. Jag blir alltid orolig när det rör sig om problem med maskiner och produkter som är så dyra, då var det väldigt skönt att höra en sakkunnig rörmokare lugna röst som sa åt mig att trycka på några knappar och att problemet därefter skulle vara löst.

Du gillar kanske också...